Medewerkers

Pat van Iersel

Op zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.00 draait Pat van Iersel de beste Nederlandstalige hits in Verrassend Nederlands


Kris Vanrusselt

Kris Vanrusselt beluister je elke zaterdag tussen 12 & 13h met het programma Hitraiders de Radioshow met volgende onderwerpen: de bioscooptip,weekendtips, de hitparade top 10, popnieuws,...

Zaterdag tussen 13 & 14h brengt hij de Hitraiders Classics @ Radio VRW. Een vleugje nostalgie op je radio met de beste hits van de jaren 60,70 & 80. Kortom de hits uit de Top 40 van toen !

Johnny Geurts

Jouw zaterdagmiddag kan niet meer stuk dankzij Break Out . Tussen 14.00 en 15.00 brengt Jonny Geurts de beste tijdloze hits afgewisseld met de leukste ditje datjes.

Johan Demulder

Jouw weekend begint pas echt goed met Johan Demulder op zaterdagmorgen tussen 09.00 en 11.00.

Music with a smile.

Johan Gevers

 That Happy Feeling: Plezante ongecompliceerde muziek van alle tijden en alle genres passeren de revue op zaterdagavond, tussen 21.00 en 23.00 is Johan Gevers is jouw gastheer.

Ferry De Wolf

De Ferry Show met Ferry De Wolf, dat is Soul met de grote S. Zaterdagavond tussen 20.00 en 21.00

Linda Reweghs

VRW Totaal met Linda en Marc op zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00. Linda brengt je de regionale informatie.

Marc Wijnants

Marc zorgt op zondagmorgen voor de muzikale omlijsting in VRW Totaal.

Roger Van Limburg

Als oude rot in het vak, brengt Roger Van Limburg een muzikale mix op zondag tussen 11.00 en 13.00 en iedere werkdag tussen 08.00 en 09.00

Geert Vanhaver

Elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 en zondag tussen 13.00 en 14.00 krijg je de muziekmicrobe pas echt te pakken met Geert Vanhaver.

Patrick Hayen

De beste Duitstalige hits hoor je op woensdagavond tussen 21.00 en 22.00 met Patrick Hayen in Melodien fur millionen.

Ook op zondag zorgt Patrick voor de muziek tijdens de Sportshow.

Bart Wijnants

Sinds jaar en dag de vaste waarde in de VRW Sportshow. Op zondag namiddag geeft Bart extra duiding bij de regionale sportuitslagen.

Valentin Deneuker

Samen met Bart de vaste waarde in de VRW Sportshow. Op zondag namiddag geeft Valentin extra duiding bij de regionale sportuitslagen.

Roger Vantoren

De meest romantische ziel bij VRW is Roger Vantoren. Roger sluit het weekend af met zijn Nachtzoen.

Andy Noens

Mister Rock'n'Roll Andy Noens is stilaan een vaste waarde aan het worden in het circuit. Op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 en op zondagavond luister je naar Andy's Rock around the Jukebox.

Philippe Verstraete

Limburgs Pretkaffee loopt al een eeuwigheid op radio VRW en Philippe Verstraete is het luisterkanon op vrijdagavond. Philippe draait ook tijdens de weekdagen tussen 10.00 en 11.00 in de Oldie's Show.

Johnny Vanhassche

Het ultime weekendgevoel krijg je met de fijne muziekmix in Muziek 'O'Theek dankzij Johnny Vanhassche.

Professor Sylvester

    
Tussen 19:00 en 21:00 op donderdagavond maakt Professor Sylvester Bijzonder fijne muzikale bruggetjes in zijn Phonotijds machine. Hier hoor je oa. Elvis Presley in het Duits zingen, The Rolling Stones in het Frans,... Als u dacht alles te weten over
muziek dan heb je het grondig mis.

Bart Mottart

Bart Mottart is de ideale man voor een luie zondag namiddag. Hij brengt een fijne mix van 'zondagmiddag' muziek, afgewisseld met leuke wist-je-datjes.

Rudi Goossens

Het beste uit 5 decennia Rockgeschiedenis hoor je op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 in Rockkaffee Classics. Rudi Goossens is eveneens bestuurslid van Radio VRW (Secretaris).

Paul Thoelen

Iedere werkdag tussen 09.00 en 10.00 brengt Paul Thoelen je in vervoering met zijn Ochtend Gloriën. Naast de fijne weetjes, lekkere muziek brengt hij dagelijks het 'specialleke van de week'. Paul Thoelen is eveneens bestuurslid van Radio VRW (Penningmeester).

Gwen Vangeel

Als bestuurslid van Radio VRW is Gwen Vangeel verantwoordelijk voor de 'sound' van Radio VRW, als Programmaleider kiest hij voor de herkenbare mix van onze format.

Daarnaast is hij één van de drijvende krachten achter onze manifestaties. 

Johnny Neven (dj John Jones)

Johnny Neven is eveneens bestuurslid van Radio VRW (Ondervoorzitter) en verantwoordelijk voor het 'computerpark' van Radio VRW.

Als John Jones is jij onze 'huis Party dj' tijdens de Oktoberfeesten en de Golden Memories Party. 

Raymond Gemels

Raymond is de 'Godfather' van Radio VRW, als voorzitter leidt hij het dagelijks bestuur. Raymond is eveneens de hoofdtechnicus van Radio VRW.