Medewerkers

Pat van Iersel

Op zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.00 draait Pat van Iersel de beste Nederlandstalige hits in Verrassend Nederlands


Kris Vanrusselt

Kris Vanrusselt beluister je elke dinsdag tussen 20 & 22h met het programma Hitraiders de Radioshow met volgende onderwerpen: de bioscooptip,weekendtips, de hitparade top 10, popnieuws,.... Een vleugje nostalgie op je radio met de beste hits van de jaren 60,70 & 80. Kortom de hits uit de Top 40 van toen !

Johnny Geurts

Jouw zaterdagmiddag kan niet meer stuk dankzij Break Out . Tussen 16.00 en 17.00 brengt Jonny Geurts de beste tijdloze hits afgewisseld met de leukste ditje datjes.

Johan Gevers

 That Happy Feeling: Plezante ongecompliceerde muziek van alle tijden en alle genres passeren de revue op zaterdagavond, tussen 21.00 en 23.00 is Johan Gevers is jouw gastheer.

Andy Noens

Mr Rock'n'Roll zoals Andy weleens wordt genoemd is geen onbekende in de wereld van Rockabilly. Je hoort hem op woensdagavond in 'Andy's Rock Around The Jukebox'.

Ferry De Wolf

De Ferry Show met Ferry De Wolf, dat is Soul met de grote S. Zaterdagavond tussen 20.00 en 21.00

Linda Reweghs

VRW Totaal met Linda en Marc op zondagmorgen tussen 10.00 en 11.00. Linda brengt je de regionale informatie.

Marc Wijnants

Marc zorgt op zondagmorgen voor de muzikale omlijsting in VRW Totaal.

Roger Van Limburg

Als oude rot in het vak, brengt Roger Van Limburg een muzikale mix op zondag tussen 11.00 en 13.00 en iedere werkdag tussen 08.00 en 09.00

Geert Vanhaver

Op zondag tussen 13.00 en 14.00 krijg je de muziekmicrobe pas echt te pakken met Geert Vanhaver.

Patrick Hayen

De beste sfeervolle hits hoor je op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 met Patrick Hayen in Melodien fur millionen.

Ed Vanderploeg

Na jaren afwezigheid keert 'oude rat' Ed Vanderploeg terug naar radio VRW en hoe.

Ed is een echte smaakmaker, dit merk je elke werkdag tussen 11.00 en 13.00 en op zondagmorgen kom je blijgezind uit je bed met Ed.

Bart Wijnants

Sinds jaar en dag de vaste waarde in de VRW Sportshow. Op zondag namiddag geeft Bart extra duiding bij de regionale sportuitslagen. 

Valentin Deneuker

Samen met Niels de vaste waarde in de VRW Sportshow. Op zondag namiddag geeft Valentin extra duiding bij de regionale sportuitslagen.

Roger Vantoren

De meest romantische ziel bij VRW is Roger Vantoren. Roger sluit het weekend af met zijn Nachtzoen en op zondag zorgt Roger voor de muziek in de Sportshow.

Philippe Verstraete

Limburgs Pretkaffee loopt al een eeuwigheid op radio VRW en Philippe Verstraete is het luisterkanon op vrijdagavond.

Stef de Jong

Na een omzwerving van enkele jaren is Stef terug bij VRW. Op woensdagnamiddag is er geen sprake van stress dankzij de fijne tijdloze hits in 'geen stress tussen 4 en 6'


Alain Rosseels

    Deze radiopionier vindt na een pauze terug het plezier van radio-maken. Je hoort Alain op dinsdag in 'Geen stress tussen 4 en 6'.


Bart Mottart

Bart Mottart is de ideale man voor een luie zondag namiddag. Hij brengt een fijne mix van 'zondagmiddag' muziek, afgewisseld met leuke wist-je-datjes.

DJ Yve

Op maandag avond brengt dj Yve de Leuke Show bij Radio VRW

Steve RT

Jouw maandagavond wordt als een sneltrein op gang getrokken door Steve RT. In Locomotion draait Steve RT de fijnste hits tussen 18:00 en 20:00.

Jo de Winter

Op werkdag tussen 14 en 16u draait Jo de Winter de fijnste classics in 'Tussen naald en groef'.

Eddy Vannut

Na enkele jaren omzwerven is Eddy Vannut terug bij Radio VRW. Eddy bruist van energie en dat zal je geweten hebben. Luister dinsdag tussen 18:00 en 20:00  da's beter dan een vitaminekuur!

Eddy van Brabant

Deze 'oude krak in het vak' vervoegt ons team na tal van omzwervingen. Eddy trekt de avond op gang met het beste uit de Top 40 allertijden in de Retro Top 40 zaterdag tussen 17u-19u.

Niels

Als vaste medewerker van de sportshow, heeft 'Genk-supporter' Niels een prominente rol  in de Sportshow op zondagnamiddag.

Davy Dehaen 

Dehaen maakt je wakker op zaterdagochtend tussen 8 & 9 uur. Tijd voor een  "Davy's platenkoffer" 

Rudi Goossens

 Rudi Goossens is vooral bekend van zijn 'pop up' programma's ( Rockkaffee Classics/Lijf/Leven in de brouwerij/VRW Travel,...)Rudi is eveneens bestuurslid van Radio VRW (Secretaris).

Paul Thoelen

Iedere werkdag tussen 09.00 en 10.00 brengt Paul Thoelen je in vervoering met zijn Ochtend Gloriën. Naast de fijne weetjes, lekkere muziek brengt hij dagelijks het 'specialleke van de week'. Paul Thoelen is eveneens bestuurslid van Radio VRW (Penningmeester).

Gwen Vangeel

Als bestuurslid van Radio VRW is Gwen Vangeel verantwoordelijk voor de 'sound' van Radio VRW, als Programmaleider kiest hij voor de herkenbare mix van onze format.

Gwen hoor je op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 in het weekendgevoel.

Daarnaast is hij één van de drijvende krachten achter onze manifestaties. 

Raoul Vannes

Raoul is als het ware een wandelende Rock&Blues discotheek.

Op donderdagavond mag het iets steviger in het radioprogramma: Was het nu rock, pop of blues? tussen 21.00 en 23.00

Raymond Gemels

Raymond is de 'Godfather' van Radio VRW, als voorzitter leidt hij het dagelijks bestuur. Raymond is eveneens de hoofdtechnicus van Radio VRW.